Top 5 Parhaat matkakohteet senioreille

Top 5 Parhaat matkakohteet senioreille

Kaikissa näissä matkakohteissa on helppo liikkua esteettömästi ja niistä löytyy paljon erilaista nähtävää ja ohjelmaa kaikenikäisille. Mikäli etsit kohdetta jonne voi huoletta matkustaa, eikä liikkumisesta tarvitse huolehtia, suosittelemme kokeilemaan ainakin näitä vaihtoehtoja.

Mallorca – Espanja

Mallorca sopii hyvin rauhallisempaa lomapaikkaa etsivälle. Sen kauniit maisemat, viehättävät kylät ja ihanat rannat houkuttelevat lomalaisia vuosittain suurissa määrin. Ellet ole vielä nähny tätä Espanjan helmeä, kannattaa se ehdottomasti sisällyttää matkasuunnitelmiin.

Barcelona – Espanja

Barcelona on siitä harvinainen lomapaikka, että siellä voit yhdistää suurkaupunki- ja rantaloman. Barcelonan ihanat kahvilat ja ravintolat houkuttelevat kokeilemaan uusia herkkuja ja taidenäyttelyt tarjoavat silmäniloa. Jos kaipaat kaupungin vilinää, suuntaa Barcelonaan!

Berliini – Saksa

Berliinissä riittää nähtävää ja koettavaa. Berliini on yksi Saksan suosituimmista matkailukaupungeista, eikä ihme, sillä siellä pääset kuulet historian havinaa. Berliinin muuri purettiin jo aikoja sitten, mutta kaksi aluetta erottuvat edelleen toisistaan. Mikäli kaipaat kulttuuria, suuntaa Berliiniin!

Dublin – Irlanti

Dublin on erittäin helposti lähestyttävä ja monipuolinen lomakohde, josta löydät mielenkiintoisia ruokapaikkoja erikoista nähtävää. Mikäli Irlanti ei ole sinulle vielä tuttu, suosittelemme aloittamaan Dublinista.

Fuengirola – Espanja

Fuengirola on Espanjassa se paikka, jossa sinne muuttaneet suomalaiset mieluusti asustelevat. Sieltä löytyy pitkä hiekkaranta ja paljon pieniä puoteja shoppailuun. Mikäli kaipaat perinteistä rantalomaa ja aurinkoa, suuntaa Fuengirolaan!

Kuvaoikeudet: faungg’s photos

Tagged with:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *