Täytätkö pian pyöreitä vuosia? Lue tämä!

Täytätkö pian pyöreitä vuosia? Lue tämä!

Usein saa lukea lehdestä, kuinka syntymäpäiväsankarit juhlivat perhepiirissä tai ovat karanneet ulkomaille, mutta olisihan se hienoa kun edes kerran elämässään järjestäisi kunnon syntymäpäiväjuhlat ystäville ja sukulaisille. Pyöreitä vuosia täytetään kuitenkin vain kymmenen vuoden välein, joten etappi ansaitsee huomionsa.

Kuinka selvitä isojen juhlien järjestämisestä vaivatta?

Juhlien järjestämisessä on paljon tehtävää. On esimerkiksi päätettävä vieraiden määrä, valittava juhlatilat ja tarjoilut, lähetettävä kutsut ja hoidettava koristelut ja ohjelma kuntoon. Mikäli budjettia löytyy, on juhlien järjestämiseen onneksi saatavilla ammattiapua, eikä kaikesta tarvitse huolehtia itse.

Järjestä juhlat ravintolassa

Upeat syntymäpäiväjuhlat voi järjestää esimerkiksi ravintolassa tai baarissa, joissa voi tarjota hienon istuvan illallisen tai järjestää pienimuotoisen cocktail-tilaisuuden. Juhlatiloja vuokraavat yritykset hoitavat tarvittaessa kaikki yksityiskohdat kuntoon ohjelman valinnasta alkaen ja sankari voi keskittyä valitsemaan itselleen sopivaa juhla-asua.

Ravintoloiden tilat sopivat upeasti uniikkien juhlien järjestämiseen, koska ne ovat jo valmiiksi viihtyisät ja juhlia varten rakennetut. Ravintolatiloista löytyy myös paljon erilaisia vaihtoehtoja vähäeleisestä eleganssista rajumpiin graffiteilla maalattuihin seiniin. Ravintolajuhlissa hyvää on usein myös juhlapaikan sijainti, jonne on kätevät kulkuyhteydet.

Juhlat voi järjestää myös kotona

Juhlien järjestäminen kotona teettää hieman enemmän työtä, koska kaikki täytyy hoitaa itse. Kotiin voi onneksi myös tilata pitopalvelun ja ammattimaisen juhlien järjestäjän. Kotona täytyy ottaa huomioon tilojen rajallisuus, joten isot juhlat kannattaakin ajoittaa kesäaikaan niin ulkotiloja voidaan tarvittaessa hyödyntää lisätilana.

Mikäli haluat säästää kustannuksissa mutta kuitenkin viedä vieraasi kotijuhlien jälkeen jonnekin tuulettumaan, niin muista että myös kotijuhlien jatkopaikaksi voi vuokrata ravintolatilat joissa tarjoilu voi olla omakustanteinen. Näin koko juhlaseurueella on paikka jonne jatkaa ja jossa kaikki viihtyvät yhdessä.

Kuvaoikeudet: Moyan Brenn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *