Naarmuja auton maalipinnassa? Katso korjausniksit!

Naarmuja auton maalipinnassa? Katso korjausniksit!

Autoillessa sattuu ja tapahtuu, eikä pieniltä naarmuilta auton maalipinnassa voi välttyä. Toisinaan naarmut eivät edes ole omaa syytä, koska naarmuja ja kolhuja saattaa ilmestyä auton maalipintaan vaikka parkkipaikalla tai ilkivallan takia. Naarmujen korjaaminen on tietenkin sitä helpompaa mitä pienempiä ne ovat. Tässä pari niksiä joita voit kokeilla ensiavuksi.

Kokeile hammastahnaa

Hammastahnalla saa peitettyä pienimpiä naarmuja auton maalipinnassa. Lisää hammastahnaa pehmeään ja kosteaan sieneen ja hiero sillä naarmukohtaa varovasti. Pyyhi lopuksi pehmeällä liinalla.

Kokeile korjauskynää

Maalipinnan naarmujen korjauksiin on saatavilla myös erilaisia korjauskyniä ja valikoimaa sekä hintaluokkia on runsaasti. Toiset korjauskynät lupaavat piilottaa naarmut maalipinnan väristä huolimatta ja jotkut kynät valitaan maalipinnan värin mukaan. Yksinkertaisimmillaan naarmukohta puhdistetaan, maalataan kynällä, pyyhitään ylimääräiset pois pehmeällä liinalla ja annetaan kuivua.

Maalipinnan korjaus automaalaamossa

Jos auton maalivauriot ovat pahempia tai on sattunut sellainen vahinko, että käytössäsi on auton pinnan korjauksen ja maalauksen korvaava vakuutus, kannattaa auton maalaus suosiolla luovuttaa asiantuntevan automaalaamon käsiin. Vaurioituneiden osien vaihto, paklaus, hionta ja uudelleen maalaaminen tuovat kaikista siisteimmän ja kestävimmän lopputuloksen ja pinnasta tulee uudenveroinen. Ammattitaitoisia auton maalauksia toteuttaa Franks måleri.

Kuvaoikeudet: Jonathan Rolande

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *