Perinteinen makkarakastike maistuu aina

Perinteinen makkarakastike maistuu aina

Arkena maistuu mehevä makkarakastike. Tällä reseptillä syntyy se ainoa oikea perinteinen kastike. Kokeile kotona!

500 g makkaraa paloiteltuna
1 sipuli silputtuna
1 rkl voita
3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoa
2 tl sinappia
1 rkl ketsuppia
suolaa ja pippuria
5-8 dl vettä
(tilkka kermaa)

Ruskista makkara ja sipulisilppu voissa, lisää mausteet ja siirrä ainekset kattilaan. Lisää voi kuumalla pannulle ja anna sen kiehahtaa. Lisää voihin jauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita suurusta koko ajan ja anna sen ruskistua kunnolla. Lisää vesi erissä ja sekoita koko ajan. Kaada kastike makkaroiden sekaan, lisää vielä sinappi ja ketsuppi ja anna hautua 45-60 minuuttia. Lisää lopuksi pieni tilkka kermaa.

Kuvaoikeudet: H. Michael Karshis

Related Articles

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *