Dubain hotellit

Dubain hotellit

Mitä tulee hotelleihin, Dubailla on uskomattoman paljon tarjottavaa. Hotellimaailman useimmat suuret tavaramerkit ovat edustettuina: Hyatt, Sheraton, Westin, Fairmont, Shangri la, Raffles, Ritz Carlton, Marriot, Hilton, Radisson jne. Tarjontaa on valtavasti.

Riippumatta siitä, mikä sinut on Dubaihin johdattanut, vaihtoehtoja on monia. Turistina rantahotelli on ilman muuta hyvä valinta. Useimmat rantahotellit sijaitsevat Jumeirahin rannalla, noin 30 minuutin automatkan päässä lentokentältä. Kaikki rannan hotellit ovat nyt viiden tähden hotelleja, sen jälkeen kun ainoa neljän tähden hotelli, Oasis Beach purettiin vuonna 2009. Rannalla asuminen on hieman kaupunkihotellia kalliimpaa.

Toinen vaihtoehto on asua ensimmäisellä keinotekoisella palmulla Palm Jumeiralla. Atlantis on ensimmäinen siellä avattu hotelli, eikä ole vielä selvää, kuinka monta hotellia Palm Jumeiralle ollaan avaamassa. Atlantiksessa on 1600 huonetta ja valtava vesipuisto. Atlantis on hyvä hotelli lapsiperheille. Tällä hetkellä Atlantis, One & Only The Palm, Zabeel Saray, Sofitel, Rixos, Anantara, Waldorf Astoria, Fairmont ja Kempinski ovat varmasti palmulla. Ne kaikki kuuluvat luksus-kategoriaan.

Jos olet jo varannut lennot ja haluat vertailla hotellien hintoja, voimme suositella tätä sivustoa: Vertaa Dubain hotellien hintoja täällä.

Jos tulet työmatkalle, paras paikka riippuu siitä, missä päin kaupunkia sinulla on eniten tapaamisia. Jos olet tulossa johonkin konferensiin World Trade Centeriin, hotelli Sheikh Zayed on lähellä. Jos taas aiot vierailla Jebel Alin vapaakauppa-alueella, Dubai Marinan ja Jumeirah Beachin rannan hotellit ovat lähinnä.

Mikäli etsit paremmin budjettiisi sopivia vaihtoehtoja, suosittelemme Aramian Parkia, jotain Ibis-hotellia, tai Holiday Inn Express -hotelleja. Mikään näistä ei ole suoraan rannalla, koska vain viiden tähden hotellit sijaitsevat suoraan rannalla, mutta jos kuljet ruuhka-aikojen ulkopuolella, matka rannalle kestää noin 15-30 minuuttia riippumatta siitä, missä asut.

Muita hotelleja, jotka on melkein pakko nähdä, ovat: Burj Al Arab, joka tuskin enempää esittelyjä kaipaa, Address (baareista hyvä näköala Burj Dubaihin, maailman korkeimpaan rakennukseen) ja Madinat, joka koostuu kolmesta hotellista ja rakennetusta ”soukista” (markkinat), täynnä ravintoloita ja baareja.

Jumeirah Beach Walk on hauska alue, joka on täynnä kahviloita, ravintoloita ja kävelytie rannalle. Toisella puolella katua on hotelleja, kuten Mövenpick Jumeirah, Sofitel Jumeirah, Amwaj Rotana ja – ainoana neljän tähden hotellina – Ocean View -hotelli.

Tällä sivustolla voit vertailla eri hotellien hintoja: DubaiHotellit.fi

Kuva: Kemal Kestelli

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *